Btw verhoging, winter producten en op = op acties!

Vanaf 1 oktober is er in Nederland de btw met 2% gestegen, helaas hebben wij nog niet de kans gekregen om bij sommige producten welke wij verkopen, de verandering door te kunnen voeren.  Onze excuses voor het ongemak!

Middels dit ongemak bieden wij u alle actie prijzen nog steeds voor de zelfde prijs aan een zijn de producten van Valma Excalibur, Turtle Platinum en Turtle Extreme nog steeds in een te gekke actie om nog voordeliger uit te zijn!

Het derde (goedkoopste) product gratis, 3 halen = 2 betalen!

 

Tevens hebben wij weer de winter producten (ook met verschillende acties, bezoek hiervoor een van onze winkels) in de verkoop, denk aan de-icers, sneeuwschuivers, sneeuwkettingen en alle producten die u nodig hebt in de koude winter maanden.

 

Snel tot ziens bij van Breemen Automaterialen!

Laatste berichten

Adres:

Boerenverdriet 10
4613 AK Bergen op Zoom
Tel: (0031) 0164 213 213
Website: https://vanbreemenautomaterialen.nl
E-mail: info@vanbreemenautomaterialen.nl
Privacy verklaring

Stage

Heb jij affiniteit met auto onderdelen en accessoires en ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage? Stuur dan je sollicitatie en CV!
Sluit