De handige aanbiedingen van van Breemen Automaterialen!

Nu evenals onze andere top acties in de aanbieding!

Rodac Garagekrik (REQ3005)

Rodac REQ3005 garagekrik 3 ton. Speciaal geconstrueerd voor de semi-professionele gebruiker. Met ijzeren wielen en rubberen beschermpad.

Garagekrik-rodac-req3005

Product omschrijving:

Capaciteit: 3 ton
Hoogte-zadel-min.: 145 mm
Hoogte-zadel-max.: 500 mm
Totale lengte: 660 mm
Lengte mm: 1630 Breedte mm:350
Hoogte mm: 500
Gewicht kg: 38

Nu voor € 119,-!

 

 

Smart repair (CRK0305) – Bandenreparatie set

De oplossing voor het snel en eenvoudig repareren van een lekke autoband onderweg. Zonder dat de band hier op de lange duur slechter van wordt. Met de geleiachtige vloeistof kunnen automobilisten onderweg binnen een paar minuten gaten tot 6 millimeter in het loopvlak van de autoband dichten.

Smartrepair-crk0305
In de SLiME reparatieset zit een handzame compressor waarmee de band vervolgens binnen enkele minuten kan worden opgepompt zodat de automobilist de relatief gevaarlijke verkeerssituatie langs de kant van de weg kan verlaten.

De vloeistof is na gebruik eenvoudig uit de band te verwijderen zonder sporen na te laten. Hierdoor is de kans op beschadigingen praktisch niet aanwezig. Een duidelijk onderscheid tussen SLiME en andere sneloplossingen. In tegenstelling tot SLiME bevatten deze namelijk schuim of latex waardoor de bandenconditie doorgaans van binnenuit verslechtert en de band niet langer bruikbaar is. De SLiME Reparatieset neemt niet veel ruimte in. De reparatieset heeft de afmetingen van 23 cm bij 18 cm. De omvang van een doorsnee toilettas.

Nu voor € 36,95!

 

Profiteer snel van deze tijdelijke aanbieding, tot ziens bij van Breemen Automaterialen!

Laatste berichten

Adres:

Boerenverdriet 10
4613 AK Bergen op Zoom
Tel: (0031) 0164 213 213
Website: https://vanbreemenautomaterialen.nl
E-mail: info@vanbreemenautomaterialen.nl
Privacy verklaring

Stage

Heb jij affiniteit met auto onderdelen en accessoires en ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage? Stuur dan je sollicitatie en CV!
Sluit